STRAN JE OBISKALO 67306 OBISKOVALCEV
 
 
 
 
  Krogelne pipe-področja uporabe
Izberite področje uporabe KROGELNE PIPE, ki vas zanima:

**DALJINSKO OGREVANJE / PARA
** PLIN
** ACETILEN /KISIK
** »FIRE-SAFE« KROGELNE PIPE
** KROGELNE PIPE S KONSTRUKCIJSKIM PREISKUSOM

Krogelne pipe za acitilen/kisik

KROGELNE PIPE ZA ACETILEN /KISIK

Področje uporabe:
BÖHMER krogelne pipe za acetilen so preizkušene s strani BAM (Bundesanstalt für Materialprüfung) in izpolnjujejo postavljene zahteve za zaporne organe na visokotlačnih cevovodih za acetilen, ki morajo tako v popolnoma odprtem kot tudi zaprtem položaju prenesti detonativni razpad acetilena.

Krogelne pipe so označene: RUMENA tipska tablica/TIP – številka dovoljenja.

Glede na navedene preizkuse, se lahko krogelne pipe BÖHMER, ob upoštevanju tehničnih smernic po TRAC 204 in 206, uporabljajo kot zaporna armatura in tudi kot hitro zaporni element v cevovodih in napravah za acetilen.

Področje uporabe:
BÖHMER krogelne pipe za kisik so, skladu s splošno znanimi smernicami tehnike, izdelane tako, da je preprečeno kakršno koli izhajanje medija.
Primerne in uporabne so za uporabo na kisiku do tlaka 40 barov in temperature do 60°C, ob dokazilu o materialni sestavi - upoštevano mnenja BAM.

Krogelne pipe so označene: MODRA tipska tablica/Öl und Fettfrei

Glede na navedene preizkuse, se lahko krogelne pipe BÖHMER, ob upoštevanju predpisa o preprečevanju nesreč (Unfallverhütungsvorschrift 44.0 Sauerstoff), uporabljajo kot zaporna armatura v cevovodih in napravah za kisik.